MUDANCES BARCELONA GUARDAMOBLES BARCELONA MUDANCES INTERNACIONALS BARCELONA MUDANCES INTERNACIONALS BARCELONA LLOGUER DE PLATAFORMES ELEVADORES TRASLLATS
D´EMPRESES
  MUDANCES D'OBRES D'ART BARCELONA  
INICIO


En Mudances Integrals Barcelona manegem antiguitats i peces contemporànies d'alt valor amb summa cura i habilitat,

Recollim, embalem el seu objecte d'art tant en destinacions nacionals com a internacionals i ens ocupem si és necessari dels trànsit duaners i altres transports per fer el lliurament directament en la seva porta. També li oferim la nostra cobertura completa percentatge del valor total de les mercaderies i les despeses d'enviament.

El nostre departament de mudances d'obres d'art i antiguitats està altament especialitzat i també s'encarrega de mudances llar de qualsevol grandària, tant a nivell nacional com a internacional.

Transportem antiguitats i obres d'art diàriament

 En Mudances Integrals Barcelona posem la mateixa dedicació i professionalisme a cada transport com a únic, independentment de si es transporta tota una exposició de pintures preu o un únic element s a qualsevol destinació de tot el món.

La nostra àmplia flota de vehicles pot realitzar lliuraments en tota Europa. La nostra xarxa mundial ampliada també ens permeten proporcionar aquest servei a nivells internacionals per tot el món. Creiem que la combinació d'alta atenció i un lliurament ràpid i fiable ens fan l'elecció intel·ligent per al client preocupat pels costos.

 
 
PREUS SENSE COMPETENCIA
  • Alta qualitat en els nostres serveis
  • Vehicles totalment dotats per a una mudança
  • Pressuposats ajustats a cada necessitat
  • Personal altament qualificat
  • Venda de material d'embalatge
CONTACTAR  
902 107 832
Demani'ns un pressupost sense cap tipus de compromís
MUDANCES D´OBRES D´ART BARCELONA
Traslado Obras de Arte  
40 años d´experiencia traslladant antiguitats i objectes d'art
MUDANCES D´OBRES D´ART   TRASLLAT DE PIANOS   MONTATGE DE MOBILIARI   EMPRESA CONTACTAR