MUDANCES BARCELONA GUARDAMOBLES BARCELONA MUDANCES INTERNACIONALS BARCELONA MUDANCES INTERNACIONALS BARCELONA LLOGUER DE PLATAFORMES ELEVADORES TRASLLATS
D´EMPRESES
  MUDANCES INTERNACIONALS BARCELONA  
INICIO


Podem organitzar la seva mudança per carretera cap a o des de qualsevol destinació europea i els nostres assessors especialitzats poden realitzar cotitzacions en qualsevol lloc d'Europa així com per vaixell o avió a qualsevol lloc del món.
Si desitja traslladar tots els seus efectes seria preferible una cita prèvia per veure la seva propietat i el contingut a transportar. Si només desitja moure determinats articles o només els seus efectes personals, solament necessitem una llista dels elements que desitja enviar i l'adreça de destinació.
L'enviament de mercaderies a l'estranger per vaixell, Es realitza en contenidors carrega ajustats en el nostre centre i després transportats per camió als molls, carregats a bord de la nau i lliurats al port més proper a la seva destinació final. Els nostres agents lliuren el seu contenidor a la seva casa on és desprecintat i descarregat.

 

També es recomana que qualsevol contingut fràgil sigui embolicat i embalats correctament. Li oferim el nostre assessorament i orientació poden pel que fa a totes aquestes qüestions.

Disposem d'una àmplia gamma de caixes d'embalatge especials per a l'exportació, per a estris que s'han de traslladar a grans distàncies. Pot enviar-se en qualsevol part del món des de part dels seus estris al contingut sencer d'una casa . Per a petits enviaments a destinacions a tot el món, realitzem enviaments de grup a través de la nostra xarxa d'agents de transport

Podem realitzar enviaments de menor volum per noli aeri de manera similar.

Mudanzas Internacionales Barcelona
 
PREUS SENSE COMPETENCIA
  • Alta qualitat en els nostres serveis
  • Vehicles totalment dotats per a una mudança
  • Pressuposats ajustats a cada necessitat
  • Personal altament qualificat
  • Venda de material d'embalatge
CONTACTAR  
Demani'ns un pressupost sense cap tipus de compromís
MUDANCES INTERNACIONALS BARCELONA
Mudanzas Internacionales Barcelona  
La garantía de 40 años d´experiencia en el sector de les mudances internacionals.
MUDANCES D´OBRES D´ART   TRASLLAT DE PIANOS   MONTATGE DE MOBILIARI   EMPRESA CONTACTAR